Ταινίες

ΑΝΑΜΕΣΑ...(Inch Allah)

Σύνοψη

Σε μία πρόχειρη κλινική μέσα σε ένα παλαιστινιακό στρατόπεδο προσφύγων στη Δυτική Όχθη, η Κλοέ, μία νεαρή μαιευτήρας από το Κεμπέκ φροντίζει έγκυες γυναίκες, υπό την εποπτεία του Μισέλ, ενός γιατρού από τη Γαλλία.
Μεταξύ των σημείων ελέγχου και του διαχωριστικού Τείχους, η Κλοέ συναντά τον πόλεμο και όσα εκείνος φέρει: Τη Ραντ, για την οποία η Κλοέ έχει αναπτύξει μια βαθιά αγάπη. Τον Φαιζάλ, τον μεγαλύτερο αδερφό της Ραντ, τον Σαφί, τον μικρότερο της οικογένειας, ένα παιδάκι που ονειρεύεται να πετάξει πέρα από τα σύνορα και την Αύα, μία νεαρή στρατιώτη, γειτόνισσα της Κλοέ, από το Ισραήλ.

Η γνωριμία της Κλοέ με τον πόλεμο, αλλά και η επαφή της με αυτούς τους ανθρώπους την παρασέρνει σε μια βαθειά προσωπική περιπέτεια.
Μια περιπέτεια , κατά τη διάρκεια της οποίας η ηρωίδα χάνει το σημείο αναφοράς της, τις ρίζες της, και πέφτει.

Υπάρχουν ταξίδια που φέρνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή μας. Ταξίδια που ανατρέπουν όλες μας τις σταθερές. Για την Κλοέ, το Inch'Αllah είναι ένα από αυτά τα ταξίδια.

 

 

Η ταινία

Από τους παραγωγούς των οσκαρικών "Μέσα από τις Φλόγες" ("Incendies") και "Ο Εξαιρετικός Κύριος Lazhar" ("Monsieur Lazhar"), μια συγκλονιστική ιστορία πολέμου και αναζήτησης ταυτότητας.

Που Παίζεται

ΑΘΗΝΑ
ΑΑΒΟΡΑ: Πέμπτη - Τετάρτη 22.30
ΑΤΤΑΛΟΣ: Πέμπτη - Τετάρτη 18.40

 

ScreensΔιαδώστε την ταινία

Download Material

Αρχείο ZIP
20.38 MB