Νέα

Νέα & Events

Διαγωνισμός μετα-αγάπης στην Αθήνα

12/05/2017

Θέλετε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την ταινία Άφτερλωβ; Κλείστε στην οθόνη του κινητού σας μια αθηναϊκή ιστορία μετά-αγάπης!

Λίγες μόλις ημέρες πριν από το πασπάλισμα της Αθήνας με κινηματογραφική χρυσόσκονη μετά-αγάπης, η πόλη φορά τα κόκκινα και υποδέχεται το «Άφτερλωβ». Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Στέργιου Πάσχου που έχει ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε μεγάλες κινηματογραφικές διοργανώσεις του εξωτερικού και του εσωτερικού (Λοκάρνο, Μονς, Θεσσαλονίκη) έρχεται να κατακλύσει την Αθήνα -και όχι μόνο- με χιούμορ, αγάπη και... εξηγήσεις για τον πόνο του άλλου, από την Πέμπτη 18 Μαΐου!

Αν δείτε στον δρόμο κάποια από τα «Άφτερλωβ» σημάδια (φωτογραφίες, αφίσες, αυτοκόλλητα, χρώματα, δράσεις, κ.α.), μην διστάσετε να τα φωτογραφίσετε και να τα ανεβάσετε δημόσια στο Facebook ή το Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #AfterlovMovie για να μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν διπλές προσκλήσεις της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου από την επίσημη σελίδα Facebook της ταινίας "Afterlov / Άφτερλωβ" (https://www.facebook.com/AfterlovMovie/) και θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία με το ταίρι τους -ή το πρώην ταίρι τους!- σε μια από τις κινηματογραφικές αίθουσες που θα τους προτείνουμε.

Το «Άφτερλωβ», μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, παρακολουθεί την προσπάθεια ενός ζευγαριού για επικοινωνία. Αποκλεισμένοι, έγκλειστοι και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, οι δυο ήρωες ξεκινούν με αθωότητα, αμηχανία και γενναιότητα, ένα ταξίδι εξερεύνησης όλων εκείνων που τους ενώνουν αλλά και τους χωρίζουν. Κι ενώ η διαδρομή τους μοιάζει αρχικά σαν μια αθώα βόλτα στην εξοχή, σύντομα θα αισθανθούν χαμένοι σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον...

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία «Άφτερλωβ» μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.stradafilms.gr/films/235

 

Bazaar για πολύ καλό σκοπό, αφιερωμένο στην γιορτή της μητέρας

19/04/2017

Δώρα για μητέρες, καλλιτεχνικές δημιουργίες, βιβλία, γλυκά, διακοσμητικά και πολλά άλλα από 1 ευρώ.

Bazaar αφιερωμένο στην γιορτή της μητέρας, οργανώνει την Κυριακή 7 & την Δευτέρα 8 Μαΐου, στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου, Ριζάρη 2,η Ομάδα Εθελοντισμού Στήριξη (www.stirixi.org.gr)

Oι επισκέπτες του bazaar θα μπορούν να βρουν δώρα για μητέρες και όχι μόνο, μεγάλη ποικιλία χειροποίητων δημιουργιών, κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από μαλλί και χαρτί, καδράκια, τσάντες, δημιουργίες με φελτ, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα, σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.

 

Είσοδος δωρεάν- Ριζάρη 2 ( μετρό Ευαγγελισμός/πάρκινγκ Polis)

Ώρες λειτουργίας :

Κυριακή 7/5 :11:00-19:00 Δευτέρα 8/5 :10:00-18:00

Η Ομάδα Εθελοντισμού Στήριξη υποστηρίζει από το 2011 άπορες ,πολύτεκνες οικογένειες που τις υπέδειξε το Κ.Υ.Α.Δ.Α του Δήμου Αθηναίων και τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

Στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία η επιτυχία του bazaar είναι καθοριστικής σημασίας για την υποστήριξη των οικογενειών.